Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

JUST A LITTLE SOMETHING FROM MY JEWELLERY COLLECTION



Hello,hello my dearies!! Πως είστε αγαπητά μου κορίτσια? Ελπίζω να περνάτε καλά και να κάνετε πολλά μπανακια γιατί εγώ ούτε ένα δεν αξιώθηκα να κάνω ακόμα!!Τέλος πάντων ας τα ξεχάσουμε τα μπάνια , τις παραλίες και τα Freddocino στην παραλία.....και ας επικεντρωθούμε στο θέμα της σημερινής ανάρτησης στο οποίο θα δείτε ένα μικρο μέρος από την συλλογή κοσμημάτων μου!







Από αριστερά και πάνω: Bραχιολι ''χρυσό'' αγορασμένο από τα Tally Weijl.
Kρεμαστό μενταγιόν αγορασμένο από τα Alexi Andriotti.(το λάτρεψα με το που το είδα και όταν κατάλαβα μάλιστα ότι ήταν και το τελευταίο δεν έχασα χρόνο το αγόρασα αμέσως!!) Ακριβώς δίπλα στο μενταγιόν τιρκούαζ βραχιολάκι που αγόρασα από φιλοζωικό bazaar...
Δίπλα ακριβώς από αυτό βραχιόλι με charms με μορφή γλυκών( χαριτωμένο έτσι?)
Κάτω απo το βραχιόλι...σκουλαρίκια χρώματος χρυσά και ασημένια -αν και στην φωτογραφία φαίνονται ίδια σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι-και τέλος πάνω από το βραχιόλι με τα charms άλλο ένα βραχιόλι το οποίο αγόρασα από ένα πάγκο με χειροποίητα κοσμήματα και είναι φτιαγμένο από φίλντισι. .

























Από αριστερά και κάτω: Κόκκινο κολιέ με αποσπώμενο μενταγιόν (αγορασμένο  το 2005)
Μέσα στο κολιέ,δαχτυλίδι επιχρυσωμένο με κοράλλι.
Καρφίτσα επιχρυσωμένη(οικογενειακό κειμήλιο)
Σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας επιχρυσωμένα από bazaar στο σταθμοί συντάγματος και γαλάζιο κορδόνι βραχιόλι-κολιέ με charms από το ίδιο bazaar.
Μακρύ κολιέ με γαλάζιες και πράσινες(σμαράγδι πέτρες) από την σχολή (αγορασμένο το 2010)
Eπιχρυσωμένο βραχιόλι αγορασμένο από τα Tally Weijl.

2 σχόλια:

  1. Ξέρεις πως ξεχωρίζω το βραχιόλι με τα φίλντισι!!!!! Το αγαπώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο ξερω...το ξερω!!!χιχιχιχιχιχιχι...ασχετο αλλα πιστευω πως το συγκεκριμενο βραχιολι θα πηγαινε πολυ με λευκο βερνικι!Τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή