Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Some fashion beauties here and there...











Tell me again about your fresh ideas...Βeauty!!!

Λένε ότι η μόδα κύκλους κάνει και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω wholeheartedly που λένε και οι Αγγλοι. Εκτός όμως από τους κύκλους που κάνει η μόδα..και ο τομέας της ομορφιάς μια χαρά τις ρίχνει τις γύρες του..και για του λόγου το αληθές..
   Το 2011- αν δεν απατώμαι - εμφανίστηκε το half moon manicure η αλλιώς το reverse french manicure και όλοι εκεί στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς εντυπωσιάστηκαν από την πρωτοτυπία του και όλες σχεδόν οι γυναίκες επιθυμούσαν να το επιδείξουν στα δάχτυλα τους. Αμ δεε ...πριν τους σχεδιαστές μόδας, πριν τους nail artists, πριν οποιονδήποτε τέλος πάντων ... ένας η μάλλον μια τους πρόλαβε. Και τους πρόλαβε όχι μια δεκαετία η εικοσαετία πριν αλλά το μακρινό 1930.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!


Η Margaret Cambell nee Whigham Δούκισσα του Αrgyll 

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

MUA HAUL (+FOREVER 21 BEADED BALLET SHOES)

Ηello everyone!! Αυτό το ποστ αναφέρεται στα προϊόντα που παρήγγειλα απο την Mua που από όσο γνωρίζω είναι εταιρεία αγγλική και εδρεύει στην Αγγλία. H εταιρεία λοιπόν αυτή έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα σε αρκετά χαμηλές τιμές αλλά πραγματικά χαμηλές τιμές..ας πούμε οι τιμές των περισσοτέρων προϊόντων κυμαίνονται στα 3-5 ευρώ Παρόλο που έχει φθηνά προϊόντα ,οι συσκευασίες  και η σύνθεση αυτών μόνο φθηνή εταιρεία δεν θυμίζουν και για του λόγου το αληθές... check this out...OΛΑ ΤΑ MUA ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!

Τα προιοντα ειναι τα εξης-Mua Undressed Palette
-Mua cream blush in bittersweet
-Mua Lip booms in doin good and it's a situation
-Mua nail varnish in seahorse
-Mua lipsticks shades 9 and 13

MUA UNDRESSED PALETTE
  
Με το που είδα τα χρώματα των σκιών σε αυτήν την παλεττα σκέφτηκα.. ωπ εδώ είμαστε..να ποια θα είναι η πρώτη μου παλεττα με σκιές . Ποτέ δεν φορούσα σκιές γιατί εχω την αίσθηση οτι δεν μου ταιριάζουν αλλά μάλλον δεν είχα βρει τις κατάλληλες until now of course! Στην αρχή σκεφτομουν να παρω την παλεττα storm της Sleek, έπειτα αποφάσισα για την au naturel πάλι της Sleek αλλα με το που πήρε το μάτι μου την Undressed βρήκα αμέσως την κατάλληλη. Μιας και δεν ειμαι η πλεον κατάλληλη να μιλήσω για σκιές αφού ποτέ δεν φορούσα .. αφήνω μια φωτογραφία της να την θαυμάσετε ....


ΜUA CREAM BLUSH IN BITTERSWEET

Το ρουζ όπως δηλώνει και το όνομα του ειναι σε κρεμωδη μορφή και το χρώμα του ειναι ένα πολύ όμορφο λίγο έντονο ροζ.. αυτό όμως μέχρι να το βάλεις στο δέρμα και να το απλώσεις.  Δίνει ενα πολύ όμορφο φυσικό χρώμα ,το μόνο κακό που μπορώ να βρω είναι ότι δεν μπορείς να το απλώσεις με πινέλο γιατί μένει όλο το προϊόν στο πινέλο και γενικά αν δεν χρησιμοποιήσεις δαχτυλάκια εδώ δουλειά δεν γίνεται κατά την δική μου εμπειρία φυσικά!!!



MUA LIP BOOMS 

Περίμενα πως και πως να τα δω από κοντά αυτά τα προϊόντα και πραγματικά δεν με απογοήτευσαν στο ελάχιστο όταν επιτελούς τα έπιασα στα χέρια μου!!!Here they are..


Oι αποχρώσεις που επέλεξα ειναι οι : Doing Good and It's a Situation .
Tα lip booms έχουν 3 τρόπους με τους οποίους μπορούν να φορεθούν..
1ος Τρόπος-Μόνο το κραγιόν
2ος Τρόπος -Μόνο το lip gloss
3ος Τρόπος-Κραγιόν με το gloss μαζί

Aυτο είναι το Doing Good


και αυτό το It's a Situation ...



Λατρεύω τα συγκεκριμένα προϊόντα γιατί εκτός το ότι είναι πολύ χρήσιμα (κραγιόν και gloss μαζί,χώρια που στο κάτω μέρος έχει ένα μικρο βαζάκι με δείγμα από το κραγιόν) αλλά είναι και πάμφθηνα.Koστίζουν 3 λίρες και για αυτό που σου προσφέρει αυτό το προϊόν είναι πολύ λίγη η τιμή.  Επίσης δεν φεύγουν εύκολα από τα χείλη και παρόλο που τα περισσότερα κορίτσια που έχουν αγοράσει τα lip boom δεν ξετρελάθηκαν με το gloss εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό κάτι λεει γιατί δεν μου αρέσουν τα lip gloss και δεν τα κρατάω στα χείλη μου πάνω από 20 λεπτά ..τα βγάζω με χαρτομάντιλα.

Mua Lipsticks in shade 3(Fuchsia) and shade 9 
Αυτά τα κραγιόν δεν είναι δικά μου αλλά μου ζήτησε η αδερφή μου να τα παραγγείλω και από ότι βλέπω έκανε πολύ καλή επιλογή. Και για του λόγου το αληθές.



Mua Nail Varnish In Seahorse

Το μανό έχει  ένα όμορφο χρυσό χακί χρώμα αρκετά ιδιαίτερο!!H εικόνα παρακάτω είναι από το site της MUA.


+ FOREVER 21 BEADED BOW BALLET SHOES IN ROYAL